Bygg- & anläggningsmaskiner

Bygg- & anläggningsmaskiner

Hos oss kan du enkelt hyra din bygg- och anläggningsmaskin till kommande projekt. Bygg-och anläggningsmaskiner innefattar allt som behövs inom mark- och anläggning. En av våra mest populära uthyrningar är kunder som hyr en grävmaskin, det gäller både nybörjare som proffs. En grävmaskin kan underlätta arbetet på mängder av olika sätt, bland annat genom att spara tid, kraft och att man kan enkelt gräva riktigt djupt och i ett brett omfång.

Driftsäkra och moderna maskiner

Under åren som gått har Molins byggt upp ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och moderna maskiner. Maskinerna vi hyr ut svarar mot ställda krav på säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö och vårt samarbete med de främsta tillverkarna gör att du alltid har tillgång till de bästa anläggningsmaskinerna på marknaden.

Till både dig som privatperson och professionell hantverkare

Dagligen tillgodoser vi både privatpersoner och hanterverkare inom byggbranschen på mark-och anläggningssidan med grävmaskiner och andra bygg- och anläggningsmaskiner. Hos oss väljer du själv i vilken utsträckning du vill hyra din grävmaskin eller annan maskin. Det kan handla om enstaka timmar, över en dag eller på längre sikt.

Kontakta oss

Hör gärna av dig till Molins om du har några frågor gällande våra hyrningslösningar vi erbjuder. Hos oss är ingenting omöjligt. Välkommen in till Molins i Kalmar.

 

 

 

 

Kontakt

MOLINS SAXLIFTAR AB
Engelska vägen 8
393 56 Kalmar

Telefon: 0480-133 00
E-post: info@molins.se

Rör och Spoltjänster

Jonny Almén
Telefon: 0480-10 000
E-post: johnny@molins.se

Maskinuthyrning

 

Kontaktuppgifter

 

Molins Saxliftar AB 

 

Snabbkontakt

Om Molins i Kalmar

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa maskiner för uthyrning, såsom liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter.

Följ oss på Sociala medier