Om Molins

Om oss

Vi är en stark leverantör med smarta hyrningslösningar där vi snabbt levererar och ger bra service för att förhindra onödiga och kostsamma driftstopp under er hyrtid. Du hyr inte bara våra maskiner du hyr även vår kunskap. Bland våra kunder finns både bygg- och industri, offentlig sektor men även mycket privatpersoner.

Vår fordonspark

Vår fordonspark består av allt från den lilla spolbussen till kombispolare i form av recycler dvs bilen använder inte rent dricksvatten till att spola era VA-ledningar utan enligt senaste tekniken återanvänds det urspolade vattnet gång på gång. Detta tillvägagångssätt ger stora ekonomiska vinster i förhållande till att ständigt åka och fylla vatten. Miljövinsten i dessa tider med vattenbrist kan inte nog poängteras.

 

 

 

 

Kontakt

MOLINS SAXLIFTAR AB
Engelska vägen 8
393 56 Kalmar

Telefon: 0480-133 00
E-post: info@molins.se

Rör och Spoltjänster

Jonny Almén
Telefon: 0480-10 000
E-post: johnny@molins.se

Maskinuthyrning

 

Kontaktuppgifter

 

Molins Saxliftar AB 

 

Snabbkontakt

Om Molins i Kalmar

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa maskiner för uthyrning, såsom liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter.

Följ oss på Sociala medier