Uthyrning

Välkommen till Molins Uthyrning!

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa maskiner för uthyrning, såsom liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter. Vi har även personalvagnar och stålförråd. Självklart har vi även maskiner att hyra ut för det lilla arbetet hemma i trädgården. Oavsett så är inget jobb för stort eller för litet för oss.

Vi är en stark leverantör med smarta hyrningslösningar där vi snabbt levererar och ger bra service för att förhindra onödiga och kostsamma driftstopp under er hyrtid. Du hyr inte bara våra maskiner du hyr även vår kunskap. Bland våra kunder finns både bygg- och industri, offentlig sektor men även mycket privatpersoner.

Molins erbjuder uthyrning inom följande områden

Teleskopare

El & Energi

Ställning och fallskydd

Transport & Container

Anläggningsmaskiner

Bodar & Vagnar

Bygg & anläggning

Liftar

Kontaktuppgifter

 

Molins Saxliftar AB 

 

Snabbkontakt

Om Molins i Kalmar

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa maskiner för uthyrning, såsom liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter.

Följ oss på Sociala medier